ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ

Μ.Ι.Κ.Ε Τεχνική Εταιρεία Μελετών – Εφαρμογών &

Τουριστικών Δραστηριοτήτων

Α.Φ.Μ 800748323 ΤΗΛ.: 23150 508171

Παλαιού Σταθμού αρ. 36 (πρώην Κόττα Ρούλια 42) Θεσσαλονίκη.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

VORAS RESORT HOTEL & SPA Καιμακτσαλάν Παναγίτσα Ν.Πέλλας


Από της 12-04-2013 το Voras Resort Hotel & SPA στους πρόποδες του όρους Βόρας, μια ανάσα από το βουνό και το Χιονοδρομικό Κέντρο του Καιμακτσαλάν είναι έτοιμο να δεχθεί τους φίλους της  ορεινής περιπέτειας και όχι μόνο.
Οι επισκέπτες μας θα ξεναγηθούν στον ορεινό όγκο του όρους Βόρας από το υπεύθυνο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θα έχουν την ευχέρεια να επιδοθούν στα αγαπημένα τους σπόρ με την συνοδεία έμπειρων συνοδών – οδηγών, και να βιώσουν την περιπέτεια στο ζενίθ καθώς και τις χάρες του βουνού.
Μετά από μια περιπετειώδη ημέρα η χαλάρωση στην πισίνα του ξενοδοχείου, και οι βραδιές αρχίζουν χαλαρά απολαμβάνοντας το ποτό ενώ το έμπειρο προσωπικό μας σας μαθαίνει  τους τρόπους για την ασφάλεια των σπόρ, την ιστορία του τόπου, καθώς και περιγραφές για την χλωρίδα και πανίδα του βουνού.

Όσοι λοιπόν αποζητάτε την έντονη δράση, την αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά και την χαλάρωση και την ηρεμία η και τον συνδυασμό όλων επικοινωνήστε μαζί μας  να  συζητήσουμε για το πρόγραμμα σας η ακόμη και να το προσαρμόσουμε στα μέτρα σας.  

Το κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών καθώς και της εστίασης -  διανυκτέρευσης  θα σας εκπλήξουν.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου